Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pantelic mogelijk na een seizoen weer weg


16 februari 2010 - Marko Pantelic vertrekt mogelijk na een seizoen al weer bij Ajax. De Servische aanvaller kan in Amsterdam voor een jaar bijtekenen, Pantelic wil echter een meerjarig contract.

"Ik heb mijn eenjarige contract bij Ajax niet vanwege het geld getekend: in Engeland had ik drie keer zo veel kunnen verdienen", aldus Pantelic tegenover het weekblad Voetbal International. "Dit seizoen ben ik akkoord gegaan met de huidige voorwaarden. Voor een langer verblijf bij Ajax zijn andere voorwaarden nodig."

"De financiën zullen een rol spelen en in deze fase van mijn carrière wil ik geen kortlopende contracten meer. De vraag is of Ajax de middelen heeft om aan mijn wensen te voldoen. Het zou me niet verbazen als onze samenwerking na dit seizoen eindigt."

Martin Jol wil Pantelic graag behouden: "Maar zoals bekend zijn we bij Ajax in onderhandelingen beperkt in onze mogelijkheden. Bovendien is het ons beleid dat we meerjarige contracten aan jonge jongens aanbieden, niet aan spelers die de dertig zijn gepasseerd en waarschijnlijk geen transfergeld meer opleveren. Het mooiste zou zijn als we er toch met Pantelic kunnen uitkomen."


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!