Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schuld van RKC Waalwijk boven 11 miljoen


17 februari 2010 - RKC Waalwijk kampt met een schuld van meer dan elf miljoen euro, dat is duidelijk geworden over het onlangs gepubliceerde jaarverslag over het seizoen 2008/2009. De schuld bedraagt om precies te zijn 11.158.243 euro.

De helft van de schuld bestaat uit kortlopende schulden (5,1 miljoen) onder meer aan Rabobank. De langlopende schulden (leningen van gemeente Waalwijk en de investeringsgroep Le Bayeur) zijn opgelopen tot meer dan zes miljoen euro. Tevens is er een dispuut met de belastingdienst over de eerdere handgelden van Govedarica en Petrov.

Probleem is nu dat RKC Waalwijk voor de korte termijn in rustiger vaarwater is gekomen door de steun van Ben Mandemakers. Het blijft echter de vraag hoe de club de schuld kan gaan wegwerken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!