Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Beukering niet tevreden over aanbieding De Graafschap


8 april 2004 - Jhon van Beukering zal niet ingaan op een eerste aanbieding die De Graafschap de spits woensdag heeft gedaan. "Of ik tevreden ben over wat ze geboden hebben? Op dit moment niet" meldt de van Vitesse gehuurde aanvaller tegen Omroep Gelderland. Van Beukering krijgt bij Vitesse geen nieuw contract aangeboden, vanwege zijn aflopende contract is de aanvaller komende zomer transfervrij.


"Ook MVV heeft interesse getoond heb ik begrepen en dinsdag heb ik gesproken met FC Zwolle. Ze willen mij graag voor volgend seizoen. Vorig seizoen heb ik er ook gezeten, maar toen raakte ik snel geblesseerd aan mijn kruisband."

Van Beukering: "Je weet nooit waar je terecht komt, maar ik wil naar een club die vooruit voetbalt in een systeem met drie spitsen. Dat ligt mij het best."Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!