Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Manchester City blijft azen op Bosvelt'


24 juli 2003 - Volgens de The Sun heeft Manchester City nog steeds concrete interesse in Paul Bosvelt. De tweede club van Manchester zou de middenvelder namelijk zo graag willen hebben, dat ze Eyal Berkovic willen verkopen om geld binnen te krijgen om de Feyenoorder te kopen.

Berkovic zou inmiddels al in gesprek zijn met het Portsmouth van Harold Wapenaar en Dejan Stefanovic. Manchester City trainer Kevin Keegan verwacht dat de transfer van Bosvelt naar zijn club binnen een paar dagen afgerond zal zijn. City is op zoek naar een vervanger voor de overleden Marc-Vivien Foe en heeft die volgens de Engelsen nu dus gevonden.

Gisteren werd bekend dat Glasgow Rangers afziet van het aantrekken van Bosvelt, omdat Feyenoord een transfersom vraagt. De Schotten hadden verwacht dat hij transfervrij zou zijn. Feyenoord speelt overigens aanstaande vrijdag tegen Manchester City, het is dus nu nog onbekend aan welke zijde de middenvelder zal spelen. (FR-Fans.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!