Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente moeizaam langs RKC


7 maart 2010 - FC Twente is de nieuwe koploper van de Eredivisie. De ploeg van Steve McClaren won op bezoek bij hekkensluiter RKC Waalwijk met 1-0 door een goal van Kenneth Perez.

FC Twente had waarschijnlijk een makkelijke middag verwacht in Waalwijk tegen RKC maar dat liep helemaal anders. FC Twente speelde in een te laag tempo om het RKC moeilijk te maken. Wel kwam het twee maal tot scoren door goals van Ruiz en Douglas, maar beide doelpunten werden wegens buitenspel terecht afgekeurd.

RKC Waalwijk dacht in de tweede helft aan meer en dat speelde FC Twente enigzins in de kaart. Kenneth Perez zou zijn ploeg twintig minuten spelen op voorsprong zette. FC Twente behield die voorsprong tot het einde, al kwam men goed weg bij een kans van Van Mosselveld die de lat raakte. Door de zege is FC Twente als eerste verzekerd van Europees voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!