Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Shota Arveladze hoopt op terugkeer bij Ajax


9 april 2004 - Het ziet er naar uit dat Ajax bezig is met de toekomst, wat betreft de spitspositie. De club is serieus bezig met het (mogelijke) vertrek van Zlatan Ibrahimovic en Rafael van der Vaart. Aanstaande maandag zal in Voetbal Insite, het wekelijke voetbaldiscussieprogramma op RTL5, Shota Arveladze aanwezig zijn in de computerkamer van Ronald de Boer.


De gebroertjes De Boer zijn wekelijks te zien in Voetbal Insite, vanuit de huiskamer van Ronald de Boer spreken ze via de webcam met Johan Derksen. Arveladze is op dit moment topscorer van de Glasgow Rangers en heeft wel oren naar een overgang naar Ajax. De spits heeft dit bevestigd tegen een Georgisch dagblad.

"Ajax wil mij volgend seizoen graag als reservespits hebben, dan kan ik mezelf bewijzen om zo weer eerste spits in Amsterdam te worden". Arveladze heeft dus twee keuzes: of naar Ajax, of een nieuw contract tekenen bij de Rangers. Het contract van de spits loopt aan het einde van het seizoen af. (Wyco van Zoelen)


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!