Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kampioenskoorts in Doetinchem


8 maart 2010 - Doetinchem kan zich gaan opmaken voor een kampioensfeest en bijbehorende promotie van De Graafschap. De Superboeren rekende vandaag op eigen veld met 3-0 van runner-up Cambuur. De Friezen hebben nu tien punten achterstand op de Eagles met een wedstrijd minder.

De Graafschap - Cambuur 3-0
Bij rust stond het in Doetinchem 1-0 voor de ploeg van Darije Kalezic. Het was clubtopscorer Hugo Bargas die de treffer voor zijn rekening had genomen. Tevens zouden beide teams rusten met een man minder. Steve de Ridder (De Graafschap) werd na achttien minuten van het veld gestuurd, Rezah Ghoochannejhad negen minuten later. In de tweede helft zou Bargas er al snel 2-0 van maken, Jungschlager bepaalde vervolgens de eindstand op 3-0.

FC Omniworld - Go Ahead Eagles 2-0
Ook nummer drie Go Ahead Eagles kon niet aanhaken bij De Graafschap. De ploeg van Andries Ulderink ging op bezoek in Almere en daar bleek FC Omniworld met 2-0 te sterk. Genaro Snijders scoorde beide doelpunten en deed dit al voor rust.

FC Dordrecht - FC Oss 0-1
Niet alleen bovenin de Jupiler League was het tot dusver spannend, ook onderin is er een strijd gaande om maar niet te degraderen naar de nieuw te vormen Topklasse. FC Oss deed in die strijd goede zaken door op bezoek bij FC Dordrecht met 1-0 te winnen door een goal van Tim Peters. FC Oss blijft ondanks de overwinning laatste maar het verschil met nummer achttien Telstar is slechts twee punten, daarnaast heeft FC Oss nog twee duels tegoed op Telstar.

Overige uitslagen
Helmond Sport - Fortuna Sittard 0-0
RBC Roosendaal - FC Emmen 1-1
Telstar - Excelsior 1-2
FC Zwolle - AGOVV Apeldoorn 2-2
MVV - FC Eindhoven 2-2


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!