Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

KNVB maakt speelsteden Oranje bekend


9 maart 2010 - De KNVB heeft vandaag bekend gemaakt in welke steden het Nederlands Elftal haar wedstrijden zal afwerken in het kader van de kwalificatieserie voor het Europees Kampioenschap van 2012.

Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven hebben de eer om het Nederlands Elftal te mogen otnvangen, Amsterdam en Rotterdam zelfs tweemaal. Op 7 september 2010 begint Oranje aan haar kwalificatiereeks in Rotterdam tegen Finaldn. In Rotterdam zal men de reeks ook afsluiten, op vrijdag 7 oktober 2011 is Moldavië de tegenstander.

De Amsterdam ArenA zal het decor zijn van de wedstrijden tegen Zweden (dinsdag 12 oktober 2010) en Hongarije (dinsdag 29 maart 2011). De enige wedstrijd in Eindhoven is op vrijdag 2 september 2011.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!