Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Norder haalt hard uit naar Veendam


11 maart 2010 - Jans Norder heeft vandaag in De Telegraaf fors uitgehaald naar het toenmalige bestuur van BV Veendam. De voorzieningenrechter oordeelde in een kort geding dat Norder ruim 750.000 euro aan Veendam moet betalen, iets wat Norder niet van plan is.

"Ik ga niet betalen, want ik voel geen verplichting jegens Veendam. Ik wil een bodemprocedure, waarbij mensen onder ede moeten verklaren om de waarheid boven tafel te krijgen. Er staan meerdere getuigen voor mij klaar", aldus Norder, die in hoger beroep zal gaan, tegenover De Telegraaf.

"Ik heb meerdere malen aangegeven dat ik tekende onder de voorwaarde dat er echte, vervangende fondsen zouden worden gezocht. Ik zou nooit één euro naar de club overmaken. Daar waren alle bestuursleden bij aanwezig. Mensen die ik al jaren kende. Achteraf gezien ben ik te goed van vertrouwen geweest. Nu blijkt welke mensen de toets der criteria van normen en waarden niet kunnen doorstaan."

"Ook ik ben medeverantwoordelijk voor de situatie van Veendam. Maar het aantrekken van welke speler dan ook gebeurde altijd in het samenzijn van de volledige technische staf."

"Ik voel me door het kort geding respectloos behandeld en ben diep gekrenkt", vervolgde Norder in De Telegraaf. "Schijnbaar ben ik de enige die zich bezighoud met de toekomst van Veendam. Het is onbegrijpelijk dat deze mensen lijden aan geheugenverlies, pertinent liegen en zich door persoonlijke belangen laten leiden. Zij verkwanselen de club om hun eigen straatje schoon te vegen. Het heeft geleid tot bedreigingen aan het adres van mijn gezin. De spelerssalarissen van januari heb ik nog betaald. Ik moest wel, omdat de druk op mijn gezin dusdanig werd verhoogd. Dat raakt mij diep en is grensoverschrijdend."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!