Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda met grote cijfers langs NEC


9 april 2004 - Wanneer NEC vandaag in Limurg won van Roda JC kon men de ploeg van Wiljan Vloet nog altijd inhalen voor de eerste Intertoto Cup ticket. Vandaag won Roda JC echter op eigen veld met 4-0 en zal NEC al op 4 juli haar eerste wedstrijd van het seizoen 2004/2005 moeten spelen, Roda JC zal in de Intertoto Cup nu instromen in de derde ronde waar NEC dat in de tweede ronde al moet doen.

Iwan Redan was vandaag weer eens de grote man aan de kant van Roda JC. Met twee treffers had hij een groot aandeel in de 4-0 zege. Redan opende de score in de eerste helft en maakte er uiteindelijk 4-0 van vlak voor het einde van het duel. Tussendoor waren het Filipovic en Kone die scoorden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!