Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

AGOVV Apeldoorn wint van Emmen


15 maart 2010 - In de Jupiler League stonden vanavond een tweetal inhaalduels op het programma. AGOVV Apeldoorn mag steeds meer gaan rekenen op deelname aan de playoffs na een 3-1 overwinning op FC Emmen.

AGOVV Apeldoorn - FC Emmen 3-2
AGOVV Apeldoorn staat na vanavond zesde in de Jupiler League en die plaats is aan het einde van het seizoen ruim voldoende voor deelname aan de playoffs. AGOVV kwam vanavond in de eerste helft op voorsprong door een goal van Nacer Chadli na 35 minuten spelen. Niet veel later moest de thuisploeg met een man minder door vanwege een rode kaart van Chiro N'Toko die Emmen-aanvaller Ter Heide had neergehaald. Vlak na rust maakte Stroeve gelijk maar niet veel later kwam Emmen opnieuw op voorsprong door Vitesse-huurling Van der Linden. Paul Mulders bepaalde de eindstand op 3-1

BV Veendam - FC Dordrecht 2-1
BV Veendam moet nog een groot aantal duels inhalen, vandaag was de eerste in een redelijk grote serie. Meerdere thuisduels werden afgelast vanwege de slechte gesteldheid van het veld door de winterse omstandigheden in het Noorden van het land. Veendam won vandaag met 2-1, Michael de Leeuw scoorde tweemaal. De 23-jarige aanvaller scoorde daarmee al weer zijn vijftiende en zestiende goal van het seizoen en solliciteert daarmee naar een stapje omhoog. Genaro Zeefuik zou namens Dordrecht nog iets terug doen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!