Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse verliest van Galatasaray


24 juli 2003 - Vitesse is er in Kopenhagen niet in geslaagd de Dunlopillo cup te winnen. In de finale was Galatasaray slimmer, meer ervaren, dan Vitesse. Eerder won Vitesse met 3-2 van AB Kopenhagen mede door twee doelpunten van Bob Peeters.

De fans van Galatasaray zorgden voor een schitterende ambiance. Het Parken stadion blijft heilige grond voor de Turken doordat men enkele seizoenen ten koste van Arsenal de UEFA Cup wisten te winnen. Zodoende waren er extra veel supporters op het duel afgekomen.

Vitesse stond eigenlijk de gehele eerste helft onder druk en kreeg zelfs slechts enkele kansen. Het stond opvallend genoeg nog met rust 0-0. Vlak na rust moest Dinsdag het veld met een rode kaart verlaten na het neerhalen van de doorgebroken Umit.

Na 55 minuten komt Galatasaray op voorsprong. Aanleiding is een grote blunder van Rankovic wat Umit in staat stelde eenvoudig de 1-0 te scoren. Daarna kwamen er enkele grote kansen van Vitesse, voor al invaller Mbamba liet zich gelden. Een doelpunt werd afgekeurd en een penalty ontnomen. Niet veel later trapte Akman na op de speler uit Kameroen het werd echter niet bestraft. Vlak daarna gingen Mbamba en Bulent op de vuist, opnieuw kwamen er geen kaarten aan te pas.

Vijf minuten voor tijd werd Mbamba opnieuw het scoren belet, dit maal werd hij onderuit getrokken in het zestien meter gebied. Wederom gaf de scheidsrechter Vitesse geen penalty. Vlak voor tijd was het Pinto die het duel besliste. 2-0.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!