Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Drie duels schorsing voor Afellay


16 maart 2010 - PSV zal het voorlopig moeten stellen zonder haar aanvoerder Ibrahim Afellay. Naar aanleiding van zijn gedrag tijdens Ajax - PSV (4-1) kreeg de speler een schikkingsvoorstel van drie duels wat niet veel later door hem werd geaccepteerd.

Afellay zou zondag een slaande beweging beweging hebben gemaakt naar opponent Eyong Enoh. Door de schorsing mist Afellay nu de topper tegen FC Twente van aankomend weekend. Ook de wedstrijden tegen VVV-Venlo en Willem II gaan aan Afellay voorbij. Op zondag 11 april kan Afellay zijn rentree maken in de thuiswedstrijd tegen Feyenoord.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er is 1 reactie.


Door Forzagroningen op 17 maart 2010 om 07:29
rond uit belachelijk laten ze die suarez van die ajax maar eens een keer aanpakken die deed het ook maar die ging natuurlijk zoals gewoonlijk weer vrij uit zou geen opzet in het spel zijn.
dat van afellay ook niet.
komt er op neer je moet tegenwoordig gewoon speler van ajax zijn dan gebeurd er ook niks.
dan ben je de beste

Reageren | Terug ^^

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!