Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Velthuizen wil verlengen bij Vitesse


18 maart 2010 - Piet Velthuizen is dan wellicht toch bereid zijn contract bij Vitesse te verlengen. Eerder gaf Velthuzien aan toe te zijn aan een nieuwe stap in zijn loopbaan en daarmee twijfelde hij openlijk over een nieuw contract. Momenteel ligt Velthuizen nog tot medio 2011 vast in Arnhem.

"Piet heeft aangegeven zijn contract bij ons graag te willen verlengen", aldus technisch directeur Marc van Hintum in gesprek met De Telegraaf. "Hij weet wat er hier de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn, dus als hij dan laat weten graag te willen blijven, is dat zeer positief. Na het weekend zullen we om de tafel gaan zitten."

Vitesse en Onur Kaya zijn het nog niet eens over een nieuw contract. Kaya heeft in Arnhem een aflopende verbintenis en is niet ingegaan op een voorstel van een eenjarig contract met een optie voor nog een jaar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!