Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Zwolle met 2-0 langs AZ


10 april 2004 - FC Zwolle boekte vandaag een verrassende 2-0 zege op AZ. De thuisclub kwam al na achttien minuten op voorsprong door een vrije trap van Ivar van Dinteren. De ploeg van trainer Spijkerman houdt het zodoende erg spannend in de onderste regionen van de Holland Casino Eredivisie. Door de winst is Zwolle niet langer de nummer laatst, deze plaats is nu voor FC Volendam.


AZ kon vandaag nauwelijks indruk maken. Wel was er meer balbezit maar dit kon niet worden omgezet in een groot aantal kansen. Zwolle was een stuk slimmer en loerde op de counter. Zeker toen Van Dinteren de club al na 18 minuten op voorsprong had gebracht.

Zwolle kon achterover leunen en zien hoe AZ de aanval opzocht. Een half uur voor tijd maakte Lim Duan ook nog eens 2-0 en bezorgt Zwolle drie belangrijke punten die mogelijk aan het einde van de competitie een grote rol kunnen spelen. AZ lijkt door het resultaat af te haken voor het gevecht om de tweede plaats. Dit zal nu echt tussen PSV en Feyenoord gaan.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!