Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV en FC Twente spelen gelijk


20 maart 2010 - FC Twente blijft fier aan kop in de Eredivisie. Vandaag wist men in een onderling duel met PSV in Eindhoven de ploeg achter zich te houden. In het Philips Stadion werd het vanavond 1-1.

PSV had vandaag wellicht op meer gerekend en ook wellicht moeten hebben. De ploeg van Fred Rutten was grote fases de bovenliggende partij maar zou evenals FC Twente maar eenmaal tot scoren komen. Vlak na rust was het uit een goede combinatie Manolev die Koevermans bediende. Met een diagonale kopbal verdween de bal achter Sander Boschker.

FC Twente herstelde zich echter knap mede dankzij Bryan Ruiz, die tot dan toe onzichtbaar was. De aanvaller zette met een mooie actie Blaise N'Kufo alleen voor Isaksson. De Zwitserse aanvaller twijfelde niet en schoot knap raak. In het vervolg van het duel probeerde beide teams het nog wel maar gescoord werd er niet meer. Ajax kan morgen bij een zege op RKC op vier punten naderen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!