Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV eenvoudig langs Groningen


11 april 2004 - PSV heeft FC Groningen met 5-0 verslagen. Dat deed het door drie doelpunten van Mateja Kezman, Jan Vennegoor of Hesselink en Johan Vonlanthen. Enige smet op de overwinning was de blessure van Arjen Robben. Na vijftien minuten in het veld te hebben gestaan, moest hij het veld alweer verlaten.

PSV begon goed aan de wedstrijd. Na 6 minuten viel er al voor de eerste keer te juichen, want Mateja Kezman scoorde na een voorzet van Rommedahl. PSV kreeg enkele kansen, maar Groningen probeerde er ook uit te komen. Toch kwam de 2-0 op het scorebord. Kezman kopte de voorzet van John de Jong binnen.

Na rust gaat PSV lekker door met voetballen en na acht minuten gespeeld te hebben in de tweede helft, maakt Arjen Robben zijn rentree. Zijn eerste actie, een voorzet op Kezman, levert geen doelpunt op, maar die bal komt bij van Bommel en die geeft em terug aan Mateja Kezman, die 3-0 scoorde. Na een kwartier in het veld te hebben gestaan, moet Arjen Robben het veld alweer verlaten, want hij scheurde zijn hamstring weer. Het was even stil in Eindhoven, want het publiek was geschrokken om Robben, maar in de 76e minuut scoorde Jan Vennegoor, ingevallen voor Kezman, de 4-0, na een voorzet van van Bommel. En in blessuretijd zetten Johan Vonlanthen de eindstand op het bord, 5-0. (www.psvzone.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!