Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wachten op FC Den Bosch - Excelsior


12 april 2004 - Excelsior en FC Den Bosch lieten vandaag geen punten liggen in de strijd om de titel in de Gouden Gids Divisie. Door de overwinningen wordt er ook direct uitgekeken naar de topper van komende vrijdag FC Den Bosch - Excelsior. Excelsior staat met 66 punten uit 31 duels, eerste in de Gouden Dids Divisie. FC Den Bosch is de nummer twee met 64 punten uit 32 duels. Houdt Den Bosch dan de spanning in de competitie of stevent Excelsior direct af op de titel?


FC Den Bosch won vandaag met 1-0 van Stormvogels Telstar. In Velsen was het Koen van de Laak die in de tweede helft de enige treffer voor zijn rekening nam.

In Rotterdam was het Cambuur die vroeg in het duel de leiding nam tegen Excelsior. Na 10 minuten maakte Jan Bruin de openingstreffer. In de tweede helft was het opnieuw Bruin die scoorde, dit maal stond hij echter buitenspel en werd de treffer afgekeurd. Excelsior scoorde wel, een doelpunt van Holman en later van Glenn Loovens leverde Excelsior de drie punten op.

Helmond Sport is al weken van slag. De ploeg van Jan van Dijk deed lange tijd mee om de titel maar heeft de afgelopen weken veel averij opgelopen. Ook vandaag speelde Helmond Sport niet groots in en tegen Dordrecht. In de tegenstelling tot de voorbije wedstrijden won men nu echter wel. Bij rust stond het 2-0 door goals van Van Dijk en Tibari. In de tweede helft scoorde Onyeike nog voor Dordrecht maar de ploeg kwam niet meer dichterbij.

AGOVV en Haarlem maakten er deze speelronde waarschijnlijk het boeienste duel van. Iets meer dan twee duizend toeschouwers zagen zeven doelpunten en twee rode kaarten. AGOVV won het duel met 5-2, Haarlem maakte het duel af met negen spelers. Klaas-Jan Huntelaar scoorde drie van de vijf doelpunten voor AGOVV.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!