Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hulp uit Oostenrijk voor Leo Beenhakker


30 maart 2010 - De tipgever van Feyenoord in Oostenrijk is bekend. Het is de Nederlandse trainer Frenk Schinkels die al geruime tijd in dat land actief is. Nu heeft Schinkels technisch directeur Leo Beenhakker geinformeerd over een tweetal talentvolle aanvallers, zo schrijft het Algemeen Dagblad.

Het gaat om de 22-jarige Daniël Sikorski, spelend voor de reserves van Bayern München, en Erwin Hoffer. Laatstgenoemde is eveneens 22 jaar en verdient momenteel zijn geld bij het Italiaanse Napoli. Bij deze club komt Hoffer nauwelijks aan voetballen toe. Schinkels is momenteel analist voor de Oostenrijkse televisie, in het verleden kwam hij als speler uit voor Feyenoord.

Schinkels in gesprek met RTV Rijnmond: "Het verhaal dat ik Beenhakker getipt zou hebben komt bij spelersmakelaars in Oostenrijk vandaan. Die doen dat wel vaker sinds ik ook als analist voor de Oostenrijkse televisie werk. Beenhakker kende die spelers allang, hij heeft mij maanden geleden al gebeld om te vragen wat ik van die spelers vond. Het klopt wel dat ik af en toe contact heb met Been en Beenhakker en ze soms advies geef over spelers uit Oostenrijk."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!