Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Clubarts PSV wil geen risico's meer nemen


13 april 2004 - De arts van PSV, Cees-Rein van den Hoogenband, wil geen risico's meer nemen met PSV spelers als ze net terugkomen van een blessure. Hij wil ze eerst nog langer aan de kant houden voordat ze weer mogen beginnen aan een wedstrijd. Afgelopen zondag mocht Arjen Robben zijn rentree maken tegen zijn oude ploeg FC Groningen. Dit was maar voor korte duur want na een kwartier raakte Robben weer geblesseerd.


Ook nu was er weer sprake van een scheurtje in de hamstring net als een paar weken eerder. Binnen PSV zijn ze tot de conclusie gekomen dat Robben te snel weer ging voetballen. Daarom is er nu afgesproken spelers langer langs de kant te houden.

De eerste twee die dit moeten zijn Kevin Hofland (knieblessure) en Theo Lucius (hamstringblessure). Zij mogen niet meespelen tegen Newcastle United en blijven daarom ook in Eindhoven. Deze beslissing heeft Cees-Rein van den Hoogenband genomen in overleg met de trainer Guus Hiddink. (www.psvzone.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!