Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

RBC hoopt op verkoop Ikedia


13 april 2004 - Of Pius Ikedia volgend seizoen ook nog in Roosendaal speelt, is nog maar afwachten. RBC is namelijk op zoek naar een nieuwe club voor de Nigeriaanse aanval en hoopt dat deze actie het nodige geld oplevert. De Roosendaalse club zit momenteel erg krap bij kas en een verkoop van Ikedia zou zeer goed uitkomen. De rechtsbuiten staat nog één jaar onder contract bij Ajax, dat hem nog één jaar verhuurd aan RBC Roosendaal.


Mochten de clubs Ikedia verkopen dan levert dat zowel RBC als Ajax geld op. In ieder geval is manager voetbalzaken Rob Meppelink zich aan het roeren op de spelersmarkt. 'Het klinkt misschien vreemd, maar het initiatief gaat van ons uit. Ik ben bezig clubs te zoeken die hem willen hebben en ons daarvoor een aardig centje kunnen betalen. Want alles heeft zijn prijs. Als je een bedrijf als RBC draaiend wil houden, moet je op deze manier ook eens proberen wat geld te verdienen', aldus Meppelink in BN De Stem.

De aanvaller zelf heeft er weinig over te zeggen. Ikedia: 'Ja, ik heb hier ook van gehoord, van de plannen van RBC en de belangstelling van andere clubs. Zelf heb ik hier nauwelijks invloed op. Ik zie het wel. Ik wacht maar af.' (www.rbcroosendaal.nl)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!