Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Corners nekken PSV


14 april 2004 - PSV heeft de goede reeks van Europese wedstrijden niet kunnen doorzetten. In Engeland verloor PSV van een sterker Newcastle United. Gezien de hele wedstrijd waren de Eindhovenaren de mindere ploeg en konden geen potten breken. PSV dus uitgeschakeld in de kwartfinale, met het verlies komt direct een einde aan de Europese loopbaan van Ronald Waterreus bij PSV. Zoals bekend vertrekt de doelman deze zomer.

PSV begon de eerste helft zeer matig en kreeg in de negende minuut al een doelpunt tegen uit een corner. Laurent Robert gaf de bal goed aan en Alan Shearer kopte hem onberispelijk binnen achter keeper Ronald Waterreus die niet goed communiceerde met Wilfred Bouma. PSV kreeg verder nauwelijks kansen.

In de tweede helft verving Jan Vennegoor of Hesselink de Deen Dennis Rommedahl die zeer matig speelde. Al na zeven minuten kreeg PSV een penalty omdat Ji-Sung Park onderuit werd gehaald. Mateja Kezman nam de penalty en schoot hard in de netten. Hiermee leek een verlenging mogelijk.

Maar in de 66ste minuut gaf Young-Pyo Lee een corner weg waaruit gescoord werd door Gary Speed, doelman Waterreus zat er weer niet goed bij. Beide ploegen kregen enkele kansen maar er werd niet gescoord. In de 86ste minuut was het Bouma die uit een vrije trap op de vuisten van Newcastle keeper Shay Given schoot. (http://www.psvzone.nl/)

Doelpunten:
08. Shearer
52. Kezman
66. Speed

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!