Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Afellay en Dembele gelinkt aan Bayern


18 april 2010 - Het Duitse Bild heeft een lijst van zeventien spelers gepubliceerd die in het vizier zijn gekomen van Bayern Munchen. Louis van Gaal mag van de Duitse topclub komende zomer fors gaan investeren mede door de inkomsten uit de Champions League.

Een doelman heeft de hoogste prioriteit voor Bayern Munchen. Onder meer Lloris (Olympique Lyon), Akinfeev (CSKA Moskou), Neurer (Schalke 04) en Gomes (Tottenham Hotspur) zijn in beeld bij de Duitse topclub. Ook voor de backposities is Bayern op zoek naar versterking. Opvallend is echter dat voor de posities op het middenveld en de aanval ook Ibrahim Afellay en Moussa Dembele worden genoemd. Beide zouden ongeveer een marktwaarde hebben van 10 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!