Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag speelt zich veilig


18 april 2010 - ADO Den Haag kan zich gaan opmaken voor nog een seizoen in de Eredivisie. De ploeg van Maurice Steijn wist vandaag op eigen veld eenvoudig te winnen tegen degradant RKC Waalwijk. Het werd 4-0 voor ADO Den Haag dat daarmee niet meer te achterhalen is door de concurrentie.

ADO Den Haag is dus veilig en dat is een opsteker voor heel Den Haag nadat het eerder een 2-0 voorsprong tegen NEC in de slotfase verspeelde. Vandaag werd RKC Waalwijk met 4-0 aan de kant gezet. Bij rust was het al 2-0 voor de thuisploeg door goals van Timothy Derijck (kopbal) en Kees Luijckx (penalty).

Na rust ging ADO Den Haag door en zou het nog tweemaal tot scoren komen. Anders Oper maakte vlak na rust al de 3-0 en in de slotfase mocht ook aanvoerder Danny Buijs zijn naam laten bijschrijven op het scorebord. Door de zege is ADO Den Haag niet meer te achterhalen door Sparta Rotterdam en Willem II.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!