Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verbeek verlaat Heracles voor AZ


22 april 2010 - Gertjan Verbeek is de nieuwe trainer van AZ. Komende zomer maakt Verbeek de overstap van Almelo naar Alkmaar. Na een afwezigheid van een jaar gaat Verbeek weer aan de slag bij een Nederlandse topclub na een eerder teleurstellend avontuur bij Feyenoord. Verbeek tekende in Alkmaar een contract voor drie seizoenen.

"In goed overleg met de directie van Heracles Almelo ben ik de afgelopen dagen in gesprek geraakt met AZ. Zij hebben mij een helder beeld geschetst van de huidige situatie en de ambitie die de club heeft", aldus Verbeek in een persbericht. "De goede organisatie, een jonge talentvolle spelersgroep en de uitstekende faciliteiten hebben mij doen besluiten om per 1 juli 2010 voor drie jaar aan de slag te gaan als hoofdtrainer van AZ."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!