Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV akkoord met Canadees international


22 april 2010 - PSV heeft haar eerste versterking voor komend seizoen binnen. Het gaat om de Canadese international Atiba Hutchinson die transfervrij over komt van de Deense grootmacht FC Kopenhagen. De 27-jarige middenvelder speelde eerder dit seizoen al tegen PSV in de Europa League.

De 1.87 meter lange middenvelder had in Kopenhagen een aflopend contract, derhalve haalt PSV de speler komende zomer transfervrij op in de Deense hoofdstad. De 47-voudig international speelde de afgelopen vijf seizoenen voor FC Kopenhagen en lijkt dit seizoen voor de vierde keer in die periode kampioen te worden. Bij PSV zette Hutchinson zijn handtekening onder een driejarig contract.

"Hij is een veelzijdige middenvelder, atletisch en met veel power", aldus Fred Rutten in gesprek met PSV TV. "Zowel verdedigend als aanvallend. Hutchinson was ons al voor de twee ontmoetingen met FC Kopenhagen opgevallen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!