Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Den Haag wil door met Verhoek en Bosschaart


28 april 2010 - ADO Den Haag hoopt Pascal Bosschaart en Wesley Verhoek ook komend seizoen in de gelederen te hebben. Volgens Voetbal International kunnen beide spelers een nieuw contract tekenen. Beide spelers hebben nu een aflopende verbintenis.

Zowel Bosschaart als Verhoek zijn dit seizoen basiskrachten bij ADO Den Haag. Voormalig technisch directeur André Wetzel zat al eens met Verhoek om de tafel om te praten over een nieuwe verbintenis. Het bestuur trok deze aanbieding in omdat deze niet passend was, binnenkort volgt een vernieuwd voorstel.

Volgens Voetbal International gaat ADO Den Haag ook praten met Gino Coutinho en Barry Ditewig. Beide keepers hebben een aflopend contract en Voetbal International verwacht dat ADO Den Haag met een van de twee zal doorgaan. Deze doelman gaat fungeren als stand-in voor Robert Zwinkels.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!