Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Denneboom wil bij Willem II blijven


16 april 2004 - Romano Denneboom wil in Tilburg blijven. De speler zegt dat hij volgend seizoen liever voor Willem II voetbalt dan voor SC Heerenveen. Denneboom is overigens wel bang dat Willem II niet kan voldoen aan zijn salariseisen. De Friese club verhuurt de speler momenteel aan Willem II, dit na problemen tussen de aanvaller en Heerenveen coach Foppe de Haan.

Denneboom zei dit vrijdag in een vraaggesprek met het Brabants Dagblad. De aanvaller werd dit seizoen door SC Heerenveen verhuurd. Eerder zei hij dat hij liever stopt met voetballen dan terug te keren naar Heerenveen. Gertjan Verbeek, volgend seizoen trainer in Heerenveen, gaf een paar dagen geleden aan dat een terugkeer van Denneboom naar Friesland bespreekbaar is. (www.abelenstra.com)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!