Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Belgische interesse voor Calabro


7 mei 2010 - Sandro Calabro aast deze zomer op een buitenlands avontuur. Om die reden heeft de aanvaller ook besloten zijn aflopende contract bij VVV Venlo niet te verlengen. Het buitenlandse avontuur kan wel eens dichter bij zijn dan verwacht. Het Belgische SV Zulte Waregem heeft namelijk belangstelling, zo meldt De Limburger.

Calabro in gesprek met Dagbld De Limbuger: "Ze zijn geïnteresseerd, dat klopt, maar er lopen momenteel ook nog andere dingen. Ik denk dat er volgende week meer duidelijkheid komt." Calabro kan deze zomer transfervrij de overstap maken naar andere clubs. Hiermee volgt Calabro het voorbeeld van zijn ploeggenoten Auassar en Schaken die eerder al een contract tekenden bij Feyenoord.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!