Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

VVV Venlo gaat niet door met Garcia


7 mei 2010 - Gonzalo Garcia is niet de gedroomde opvolger gebleken van de naar CSKA Moskou vertrokken Keisuke Honda. VVV Venlo zal deze zomer geen poging ondernemen om Garcia definitief los te weken bij FC Groningen, de club waar hij het afgelopen half jaar van werd gehuurd.

VVV Venlo is niet van plan de vastgelegde transfersom neer te leggen, daarnaast is de clubleiding van de Limburgse club ook niet gecharmeerd van de looneisen van Garcia. "Ik kan niet zeggen dat Gonzalo niet van waarde is geweest, maar het is nu ook weer niet zo dat we hem coûte que coûte willen vastleggen", zegt directeur voetbalzaken Mario Captein in Dagblad De Limburger. "Zeker niet gezien de prijs die daar tegenover staat."

Ook Kevin van Dessel lijkt uit Venlo te moeten vertrekken, de middenvelder hoeft voorlopig niet te rekenen op een nieuw contract. Captein: "We willen eerst de pijlers van ons nieuwe middenveld vast zien te leggen en we zien Kevin niet direct als basisspeler. Pas als we weten hoe ons nieuwe middenveld er uitziet, weten we of er nog mogelijkheden zijn Kevin een aanbod te doen en of hij überhaupt bij ons middenveld past."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!