Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Guzman wil nog steeds transfer


7 mei 2010 - Jonathan de Guzman wil Feyenoord nog altijd deze zomer verlaten. De Canadese middenvelder, in het bezit van een aflopend contract, zwaaide gisteren af als invaller in de verloren bekerfinale tegen Ajax.

Door een knieblessure kon De Guzman eerder al een streep zetten door een transfer in de winterstop. "Ik ben transfervrij, maar op dit moment heb ik nog niets", zegt De Guzman in gesprek met NuSport. "Wat ik zoek? Een goede club, liefst buiten Nederland. Het is mijn doel om bij een club te komen die in een aansprekende competitie om het kampioenschap meespeelt."

De voormalig jeugdinternational houdt rekening met het feit dat hij moet investeren in zichzelf om terug te keren aan de top. "Misschien dat ik eerst een stap terug moet doen, omdat de topclubs huiverig zijn vanwege mijn blessureverleden, dat ze wel twee keer nadenken voor ze mij contracteren. Ik heb niet veel gespeeld de laatste twee jaar, maar daarvoor drie jaar wel."

De Guzman is blij nog iets bij Feyenoord te kunnen laten zien. "Ik ben blij dat ik nog iets kon laten zien, want ik ben Feyenoord heel dankbaar voor de kans die ze mij gegeven hebben", aldus De Guzman.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!