Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rob Maas wordt assistent-trainer bij RKC


7 mei 2010 - Rob Maas treedt met ingang van komend seizoen toe tot de technische staf van RKC Waalwijk. De voormalig speler van de club volgt John Feskens op als assistent-trainer. Feskens verruilde eerder al RKC voor Willem II.

Rob Maas speelde in zijn actieve loopbaan twee periodes voor RKC Waalwijk. Ook stond hij onder contract bij onder andere Feyenoord en het Duitse Hertha BSC. "Ik krijg het vertrouwen van de club om met mijn voetbalachtergrond iets toe te voegen aan de huidige technische staf. Hier ben ik erg blij mee," zo stelt Maas op de website van RKC Waalwijk.

Ook kondigde RKC Waalwijk twee versterkingen aan. Het gaat om de 22-jarige Mitchell Schet die transfervrij overkomt van Feyenoord. Schet, die nog een medische keuring moet ondergaan, begon het seizoen bij Excelsior. In de winterstop werd Schet na het vertrek van Slory overgeheveld naar Feyenoord, daar kwam hij tweemaal in actie als invaller.

De eveneens 22-jarige Aaron Meijers komt transfervrij over van FC Volendam waar hij de afgelopen vier seizoenen tot de selectie behoorde. Ook Meijers tekent in Waalwijk voor twee seizoenen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!