Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC aast op Wesley Verhoek


8 mei 2010 - NEC wil proberen Wesley Verhoek te verleiden voor een avontuur in Nijmegen. De aanvaller heeft een aflopend contract bij ADO Den Haag en die club treuzelt momenteel om met Verhoek om de tafel te zitten over een nieuwe verbintenis. NEC hoopt hier van te profiteren en de speler transfervrij over te nemen.

De 23-jarige aanvaller debuteerde in 2005 in het betaald voetbal. Tot dusver speelde Verhoek alleen voor ADO Den Haag. Waar hij de afgelopen seizoenen nog wel eens op de bank zat was hij dit seizoen van grote waarde bij ADO Den Haag. In 32 competitieduels kwam Verhoek tot zeven goals, daarmee speelde hij een belangrijke rol in de handhaving van ADO Den Haag in de Eredivisie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!