Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Willem II en Eagles strijden om Eredivisie plaats


9 mei 2010 - Willem II leeft nog. De ploeg speelde vandaag op eigen veld met 1-1 gelijk tegen FC Eindhoven en dat was na de 2-1 uitzege voldoende om een ronde door te gaan in de finale van de playoffs. Willem II ontmoet in die finale om een plaats in de Eredivisie Go Ahead Eagles dat Cambuur uitschakelde.

Op papier zijn de verschillen tussen de Eredivisie en de Jupiler League levensgroot. Het probleem is echter dat de clubs uit de Eredivisie alles te verliezen hebben en dat zorgt altijd voor spannende duels in de playoffs voor promotie/degradatie.

In de wedstrijd in en tegen Eindhoven had Willem II het al bijzonder lastig met de ploeg van Jan Poortvliet. Vandaag was het niet anders. Willem II had het voordeel dat het bij rust met 1-0 voor stond door een goal van Sheotahul. Ruim een kwartier voor tijd kwam FC Eindhoven op gelijke hoogte door een goal van Van de Rijt. Na een rode kaart van Eindhoven-doelman Swinkels wist Willem II dat het verzet gebroken was.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!