Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen en Heracles eens over Dost


9 mei 2010 - SC Heerenveen en Heracles Almelo hebben op hoofdlijnen een akkoord bereikt over de transfer van Bas Dost, zo meldt de Friese club op haar website. Een eventuele transfer zou een flinke opsteker zijn voor SC Heerenveen, de Friezen hadden onder meer concurrentie van AZ.

Ron Jans mag een nieuw team in Friesland gaan bouwen, niet voor niets werden aflopende contracten van onder andere Gerald Sibon, Paulo Henrique en Michael Dingsdag niet verlengd. Het biedt voor de Friese club voldoende ruimte om de transfermarkt op te gaan. Nu heeft men met de twintigjarige Dost in potentie een toekomstig topspits.

Dit seizoen liet Dost zijn waarde al zien. De aanvaller scoorde veertien maal in de Eredivisie en was daarmee de meest scorende Nederlandse aanvaller. Tevens werd Dost al meerdere malen opgeroepen voor Jong Oranje. Bas Dost moet nog wel persoonlijk tot een akkoord komen met SC Heerenveen, normaliter lijkt dat slechts een formaliteit.

Hoge vroegboekkortingen bij Gogo!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!