Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Groningen niet verder met Sankoh en Lucius


9 mei 2010 - Gibril Sankoh en Theo Lucius hebben hun laatste wedstrijd in het shirt van FC Groningen gespeeld. Beide spelers krijgen geen nieuw contract aangeboden, zowel Sankoh als Lucius hebben deze zomer een aflopend contract.

FC Groningen zag wel een toekomst met Sankoh maar ondanks diverse gesprekken kwam men er maar niet uit. Groningen staakt nu de pogingen om Sankoh voor de club te behouden, zo stelt ook techinisch directeur Henk Veldmate op de website van Groningen: "Wij wilden Sankoh onder normale voorwaarden voor FC Groningen behouden. Sankoh wilde de beslissing over zijn toekomst echter blijven uitstellen en wachten op andere opties. Maar eens houdt het op, wij moeten verder."

"Bovendien", zo vervolgt Veldmate, "hebben wij ons de laatste periode bijzonder gestoord aan het gedrag van Sankoh. Spelers moeten graag voor FC Groningen willen uitkomen en anders houdt het op. De mensen bij de club, onze supporters en sponsors hebben recht op duidelijkheid. Wij konden en wilden niet langer wachten op het woord van één speler. Wij moeten naar de toekomst toe kunnen werken en als de ene weg een doodlopende is, worden we gedwongen een andere in te slaan. Wij moeten handelen in het belang van de club."

Naast Sankoh zal ook Theo Lucius vertrekken, hij was pas sinds januari bij de club. Lucius werd in de winterstop aangetrokken maar raakte al snel zwaar geblesseerd. Groningen is blij dat Lucius van importantie was in die periode dat hij speelde. "Maar wij hebben niet de volledige overtuiging dat Lucius volgend seizoen die toegevoegde waarde voor de selectie zal hebben, die wij van hem verwachten", aldus Veldmate.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!