Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Excelsior zet weer een grote stap naar titel


16 april 2004 - Excelsior lijkt zich de nieuwe kampioen van de Gouden Gids Divisie te mogen noemen. Vandaag speelde men tegen de directe concurrent FC Den Bosch met 2-2 gelijk, dit na een 2-0 ruststand in het voordeel van de Bosschenaren. Excelsior heeft op dit moment twee punten voorsprong en een wedstrijd minder gespeeld dan nummer twee FC Den Bosch. FC Den Bosch moet nog drie competitieduels spelen.


FC Den Bosch en Excelsior hielden elkaar goed in evenwicht. Beide teams kregen mogelijkheden voor de openingstreffer. Zeven minuten voor tijd was het Jan Michels die de 1-0 binnenschoot. Vlak voor rust verdubbelde Santi Kolk ook nog eens de score. FC Den Bosch was wel iets beter, maar een 2-0 voorsprong was te veel van het goede.

In de tweede helft kwam FC Den Bosch nauwelijks meer aan voetballen toe. Toch duurde het nog een half uur in de tweede helft voordat Excelsior de aansluitingstreffer maakte. Het was Rene van Dieren die de 2-1 maakte. Vlak voor tijd maakte Danny Buys met een volley in de kruising de gelijkmaker. Daar bleef het ook bij, Excelsior deed dus in en tegen Den Bosch goede zaken.

Sparta liet opnieuw punten liggen. Op eigen veld kwam men niet voorbij TOP Oss. Het werd in Rotterdam 0-0. Sparta staat met zestig punten op een vijfde plaats. Ook Helmond Sport en Heracles Almelo hebben ditzelfde aantal punten maar deze clubs hebben een wedstrijd minder gespeeld. Helmond Sport won vandaag thuis met 3-0 van AGOVV Apeldoorn, Heracles won in en tegen Haarlem met 2-0.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!