Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wolfsburg presenteert McClaren snel


10 mei 2010 - Het is slechts een kwestie van dagen voordat Steve McClaren een contract zal tekenen bij het Duitse VFL Wolfsburg. De nummer acht van de Bundesliga hoopt de trainer van FC Twente snel te kunnen presenteren.

Afgelopen weekend nam McClaren nog een kijkje in het 120.000 inwoners tellende Wolfsburg. De club heeft de ambitie om zich weer te kunnen meten aan de Duitse top en heeft met sponsor Volkswagen ook de mogelijkheden iets om de transfermarkt te doen, dit tot groot genoegen van Steve McClaren.

Steve McClaren had ook kunnen terugkeren naar de Engelse competitie en waar ook belangstelling was van andere Europese competities wil graag nog enkele jaren ervaring opdoen in buitenlandse competities voor hij terugkeert naar eigen land. McClaren zal in tegenstelling tot zijn verblijf in Enschede in Duitsland wel vergezeld worden door zijn gezin.

Ondertussen is FC Twente al druk op zoek naar een nieuwe grote naam. Frank Rijkaard zou nadrukkelijk in beeld zijn in Enschede. Rijkaard is momenteel nog trainer van de Turkse topclub Galatasaray waar hij dit seizoen geen kampioen mee wist te worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!