Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Co Adriaanse in beeld bij FC Twente


10 mei 2010 - FC Twente is al druk op zoek naar een opvolger van Steve McClaren ondanks dat het nog niet zeker is dat hij vertrekt. De naam van Frank Rijkaard werd al eens in verband gebracht met de Tukkers en nu zou ook Co Adriaanse gelinkt worden.

Steve McClaren zou wellicht ingaan op een aanbieding van Wolfsburg, aan de hand van sponsor Volkswagen mag de Engelsman een nieuw team gaan bouwen. In Enschede is dat ook een must na het vertrek van Kenneth Perez, Blaise N'Kufo en wellicht nog een aantal andere basisspelers. Het verschil is echter dat in Enschede er niet zo veel geld beschikbaar is als in Wolfsburg.

In Enschede wordt nu de naam van Co Adriaanse veelvuldig genoemd. De harde hand van Adriaanse zou goed vallen in de selectie van de landskampioen. De vraag is echter of Adriaanse zijn lucratief contract met Qatar wil verbreken voor FC Twente. Overigens heeft voorzitter Munsterman ook aan McClaren gevraagd eens in zijn netwerk rond te kijken voor een geschikte coach.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!