Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente en Chelsea snel om de tafel


11 mei 2010 - Chelsea heeft de optie in het contract met Slobodan Rajkovic gelicht. De Servische verdediger staat zodoende tot de zomer van 2012 bij de Engelse topclub onder contract. Miroslav Stoch heeft nog altijd een aanbieding in beraad om zijn contract tot de zomer van 2011 met een seizoen te verlengen.

FC Twente gaat binennkort met Chelsea praten om de toekomst van de twee huurlingen te bespreken. De Tukkers kijken ook naar andere interessante spelers bij Chelsea, de Engelse topclub heeft zelf al te kennen gegeven niet te willen praten over Patrick van Aanholt en Jeffrey Bruma. Wie wel een optie is is de Argentijnse aanvaller Franco Di Santo (21). Chelsea verhuurde de aanvaller het afgelopen seizoen aan Blackburn Rovers.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!