Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Michael Skibbe in beeld bij Twente


11 mei 2010 - FC Twente kijkt nadrukkelijk naar een buitenlandse trainer als vervanger van Steve McClaren die zo goed als zeker uit Enschede zal vertrekken. Naast Co Adriaanse, die altijd wordt gelinkt aan vacante posities in de top van de Eredivisie, zijn het vooral buitenlandse trainers die op het lijstje van Twente prijken.

Een voorname kandidaat is de Duitse trainer Michael Skibbe. Twee jaar geleden was Skibbe al in beeld bij de club uit Enschede maar een deal ketste toen af. Skibbe ging aan de slag bij Galatasaray maar is inmiddels al weer lang en breed terug in Duitsland. Het afgelopen seizoen coachte hij Eintracht Frankfurt, Skibbe heeft echter problemen met het in zijn ogen te lage ambitieniveau van Frankfurt. Volgens De Telegraaf is Skibbe daarmee opnieuw een interessante piste voor FC Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!