Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren bevestigt vertrek bij FC Twente


11 mei 2010 - Steve McClaren is met ingang van komend seizoen trainer van VFL Wolfsburg. De Engelse coach verlaat FC Twente na een dienstverband van twee seizoenen, McClaren maakte het nieuws zelfs bekend via dagblad TC Tubantia. volgens de NOS tekent McClaren in Duitsland een contract voor twee seizoenen.

McClaren zal VFL Wolfsburg weer naar de top van de Bundesliga moeten loodsen na de teleurstellende achtste plaats in het afgelopen seizoen. Sponsor Volkswagen is bereid miljoenen in de ploeg te steken. Er is voor FC Twente nog meer werk aan de winkel want assistent-trainer Kees van Wonderen heeft eveneens besloten te vertrekken. Hij kan zijn baan niet langer combineren met zijn gezin. FC Twente gaat op zoek naar een nieuwe functie voor Van Wonderen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!