Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Schikking voor Jan Vertonghen


12 mei 2010 - De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft Jan Vertonghen een schikkingsvoorstel van twee duels gedaan in het kader van zijn uitlatingen tijdens de huldiging in de Amsterdam ArenA voor het winnen van de KNVB Beker.

De aanklager betaald voetbal neemt het zwaar op dat Vertonghen "schade heeft berokkend aan het voetbal in het algemeen". Vertonghen heeft bij de huldiging opruiende teksten gebruikt om de fans van Ajax en Feyenoord tegen elkaar op te zetten. In het voorstel heeft de aanklager laten meewegen dat Vertonghen zelf Feyenoord heeft benaderd om zijn excuses aan te bieden.

Desondanks wil de openbaar aanklager de 23-jarige Belg nog altijd voor twee duels schorsen. Vertonghen heeft tot vanmiddag de tijd hierop te reageren. Indien de Belg akkoord gaat met het voorstel mist hij de strijd om de Johan Cruijff Schaal als ook de eerste competitiewedstrijd van het seizoen 2010/2011.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!