Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Pantelic beslist zondag over toekomst


12 mei 2010 - Marko Pantelic zal zondag beslissen waar hij komend seizoen zal spelen. De kans is groot dat de Ajax aanvaller komend seizoen opnieuw zal gaan spelen in de Bundesliga, een aanbod van Schalke 04 is zeer groot.

"Ik kan me goed voorstellen dat ik opnieuw in de Bundesliga zal spelen", zo stelde de aanvaller. De Servische spits sluit een langer avontuur bij Ajax ook niet uit. Het probleem is echter dat Pantelic graag een meerjarig contract wil hebben en Ajax daar niet in mee zal gaan gezien zijn leeftijd.

Pantelic scoorde dit seizoen bij Ajax 16 keer in 25 duels. In Gelsenkirchen bij Schalke zal Pantelic de vervanger moeten worden van Kevin Kuranyi. De aanvaller kiest voor een lucratief avontuur in Rusland bij Dinamo Moskou.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!