Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Britse coaches willen FC Twente leiden


12 mei 2010 - Britse coaches staan in de rij om Steve McClaren op te volgen als trainer van FC Twente, dat melden verschillende Engelse media. Onder hen ook een aantal grote namen. Het staat vast dat FC Twente een buitenlandse coach wil aantrekken, naast een aantal Engelse coaches zijn er ook Duitse coaches in beeld zoals Skibbe en Labbadia.

George Burley, oud-bondscoach van Schotland, David O'Leary, oud-trainer van Leeds United en Aston Villa maar ook de Amerikaanse coach Bruce Arena hebben inmiddels al openlijk aangegeven wel iets te voelen voor een dienstverband in Enschede na het succes van Steve McClaren.

'FC Twente is de favoriete Europese club van Engeland geworden. Trainers die zonder club zitten, maar ook trainers die nog een club hebben, vragen om het nummer van voorzitter Joop Munsterman,' zo stelt David Craig, verslaggever van SkySports en bevriend met McClaren in de GPD-Dagbladen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!