Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Wegen Heerenveen en Timmer gaan scheiden


12 mei 2010 - Henk Timmer is volgend seizoen niet meer in Heerenveen actief als keeper. Beide partijen hebben besloten om het dienstverband van bijna drie maanden geen vervolg te geven. Door een groot aantal blessures had Heerenveen tijdelijk een doelman nodig en vond deze in de 38-jarige Henk Timmer.

"Met Vandenbussche en Steppe, die straks weer fit is, hebben we twee goede doelmannen in de selectie. Met hen gaan we aan het nieuwe seizoen beginnen", aldus directeur Yme Kuiper op de website van Heerenveen. "Gezien de omstandigheden heeft Henk het fantastisch gedaan. Met zijn routine en ervaring is Henk belangrijk voor de club geweest. Daar zijn we hem uiteraard dankbaar voor." Daarnaast heeft Heerenveen ook nog eens een optie op de Sloveense doelman van Sparta, Aleksander Seliga.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!