Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Extra bescherming voor spelers Ajax


17 april 2004 - Verschillende Ajax spelers zullen de komende dagen extra in de gaten worden gehouden. Uit voorzorgsmaatregelen heeft Ajax besloten de spelers in bescherming te nemen, de Amsterdamse club ontkent echter dat spelers bodygoards zouden krijgen. Naar aanleiding van de ongeregeldheden bij het duel Jong Ajax - Jong Feyenoord waar verschillende Feyenoord spelers werden mishandeld, is men bang voor wraakacties.

Ajax heeft dus verhoogde veiligheidsmaatregelen genomen. De reacties op verscheidene websites van zowel Feyenoord als Ajax liegen er dan ook niet om. Rafael van der Vaart gaf eerder al aan zelf een bodyguards te hebben ingehuurd, om zijn veiligheid te waarborgen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!