Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Marwijk schrapt drie spelers uit voorselectie


14 mei 2010 - Het aantal spelers dat mag hopen op een uitverkiezing voor het Nederlands Elftal en mag afreizen naar Zuid Afrika is weer een stukje kleiner geworden. Bondscoach Bert van Marwijk heeft vandaag drie spelers laten afvallen, namelijk Otman Bakkal, Wout Brama en David Mendes da Silva.

Van Marwijk stelt het drietal te blijven volgen. Bakkal maakte dit seizoen bij PSV indruk als aanvallende middenvelder maar komt op dit moment tekort ten opzichte van de andere spelers die zich op die positie moeten richten. Dat geldt ook voor Twente-middenvelder Wout Brama en AZ-speler David Mendes da Silva als controlerende man op het middenveld. Mendes da Silva viel ook af als alternatief voor de rechtsbackpositie.

Op 27 mei zal Van Marwijk de laatste vier spelers laten afvallen. "Het heeft te maken met de balans", zegt Van Marwijk. "Iedereen kan wel ongeveer uitrekenen hoeveel mensen per linie nog afvallen."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!