Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'De Jong bijna rond met FC Augsburg'


15 mei 2010 - Marcel de Jong speelt volgend seizoen hoogstwaarschijnlijk in Duitsland. De Canadees kan bij het FC Augsburg van Jos Luhukay een meerjarig contract tekenen. Eerder gaf de linkspoot bij Roda JC te kennen toe te zijn aan een buitelandse uitdaging.

Om die reden verlengde De Jong zijn aflopende contract in het Parkstad Limburg Stadion dan ook niet. Roda JC heeft nog wel pogingen ondernomen om het contract te verlengen. Ook een aanbieding van Alemannia Aachen was niet wat De Jong in gedachte had. FC Augsburg strijdt op dit moment nog om promotie naar de Bundesliga.

De 23-jarige De Jong wilde de transfer tegenover De Limburger nog niet bevestigen. "Na het weekeinde wordt officieel bekend gemaakt naar welke ik club ik ga. Meer kan ik er niet over zeggen." De Jong speelde eerder in de jeugd van PSV en in het eerste elftal van Helmond Sport.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!