Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord stapt naar FIFA voor transfer Loovens


15 mei 2010 - Feyenoord onderneemt stappen tegen Cardiff City. De Rotterdamse club meent nog geld tegoed te hebben van Cardiff City nadat deze club Glenn Loovens verkocht aan Celtic. Inmiddels is Feyenoord al naar de FIFA gestapt om een bedrag van 350.000 op te eisen. Loovens verkaste in 2008 van Cardiff City naar Celtic.

Ondanks herhaaldelijke verzoeken moet Feyenoord dus nog altijd op een bedrag wachten. In 2008 nam Celtic de verdediger voor 3 miljoen euro over van Cardiff City. Een kwart van dat bedrag zou naar Feyenoord komen, een groot gedeelte daarvan is ontvangen maar de Rotterdammers wachten dus ook nog altijd op een bedrag.

Huisjurist Joris van Benthem stelt dat Cardiff City niet reageert op brieven, faxen en verzoeken tot betaling. Hierop is besloten de FIFA in te schakelen. Feyenoord kan alle bedragen goed gebruiken en dus ook deze 350.000 euro om de schulden verder af te bouwen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!